Este în regulă să-mi las câinele într-un hotel pentru câini?

Este în regulă să-mi las câinele într-un hotel pentru câini?

În momentul în care pleci într-o vacanţă mai îndelungată şi în care nu îţi este permis accesul cu animalul de companie trebuie să găseşti o soluţie pentru ca acesta să nu-ţi simtă lipsa. Poţi opta pentru a-l lăsa cu un membru al familiei, cu o persoană de încredere care să de îngrijească de acesta în lipsa ta sau pur şi simplu poţi alege să-l laşi într-un hotel pentru câini.

Hotelul pentru câini prezintă avantajul de fi dotat cu o mulţime de accesorii şi cu personal specializat care va ştii cum să-ţi suplinească lipsa şi să facă câinele să se integreze perfect în atmosferă. În plus, acesta va avea posibilitatea de a interacţiona cu alţi câini şi de a-şi dezvolta anumite trăsături pe perioda concediului tău. Multe dintre aceste hoteluri pentru câini îţi oferă posibilitatea urmării unor cursuri de dresaj, dar şi oportunitatea de a vedea live ce se întâmplă cu al tău câine.

Câinii vor beneficia de cele mai bune condiţii, dar şi de posibilitatea de a mânca ceea ce le place, de a se plimba mult mai des decât o face alături de tine şi de a se distra. În plus, acesta va fi îngrijit în conformitate cu indicaţiile tale, va beneficia de tratamente de ingriire corporale şi se va simţi la rândul sau ca şi cum ar fi în vacanţă.